Wat is Easy Way?
Het Easy Way dieet is het lekkerste dieet dat je ooit hebt gevolgd!  Heerlijke maaltijdshakes gecombineerd met voeding dat je verspreid over de dag blijft eten. Hierdoor is het Easy Way dieet makkelijker om vol te houden. Wanneer je tijdens een energiebeperkt dieet dagelijks 2 maaltijden vervangt voor een Easy Way maaltijdshake helpt dit om af te vallen. Wanneer je je streefgewicht hebt bereikt helpt het vervangen van 1 maaltijd voor een Easy Way shake bij het behoud van het bereikte gewicht. Easy Way maaltijdshakes zijn verkrijgbaar in de smaken aardbei en vanille. De shakes bevatten een combinatie van koolhydraten en eiwitten en bevatten essentiële vitamines en mineralen. Wanneer de shakes worden aangemaakt met magere melk bevatten ze 200 kilocalorieën per maaltijd.

Hoe werkt het Easy Way dieet?
Met het Easy Way dieet volg je een energiebeperkt dieet dat helpt om af te vallen. Wanneer het je doel is om af te vallen vervang je dagelijks 2 maaltijden voor een Easy Way shake. Als je doel is om het bereikte gewicht te behouden kun je dagelijks 1 maaltijd vervangen voor een Easy Way Shake.

Waarom werkt Het Easy Way Dieet?
Met Easy Way volg je geen crash dieet, maar je blijft verspreid over de dag gezonde voeding eten. Hierdoor is het makkelijker om vol te houden dan andere dieeten. Ook krijg je geen tekorten in de voeding omdat je naast de shakes gezonde voeding eet en omdat Easy Way shakes essentiële vitamines en mineralen bevatten. Door 2 maaltijden te vervangen voor een Easy Way maaltijdshake beperk je het aantal calorieën dat je dagelijks binnen krijgt, wat helpt om gewicht te verliezen. Het gratis Easy Way eetschema voor 7 dagen maakt het je nóg makkelijker. Download dit eetschema gratis

© Copyright - easywayshakes.com | Webdesign and Development - Custom Wave